Chord Lagu: Chacha

Kunci Gitar Intan Chacha feat. Glowoh

Capo ♪ fret 5 Intro : Am..Am E..E Am Am..Am E..E Am E Am kangmas sing bagus dewe F Am sampeyan mulih jam piro.. Am kangmas sing guanteng dhewe E polahmu kok neko neko.. Dm aku kok sujono.. Am saben dino kowe lungo.. E pamit kerjo.. F E sajak dolan …

Kunci Gitar Intan Chacha – Gemes Chord Dasar ©ChordLirikLagu.com

Capo fret 2 Intro : C..G G..C C..G G..C C aaah.. gemes aku.. Am Dm gemes aku janji kelingan sliramu.. Dm aaah.. mangkelake.. G C bola bali kok mung kuwi pitakone.. C aaah.. gemes tenan.. Am Dm yen ngendiko astane melu kluyuran.. Dm aaah.. nganyelake.. G C durung durung wis …

Kunci Gitar Cak Percil feat. Intan Chacha

Intro : G..D-D-D-D G..D..G Bm G..D-D-D-D G..D..G Bm G Bm G -D G G deg-degan dik dik, deg-degan dik dik G D G deg-degan, jantungku deg-degan D G nalikane aku krungu kabare.. C ora nyono aku ora nglegewo D Bm opo bener sliramu uwis pisahan.. G tratapan mas mas, tratapan …

Kunci Gitar Intan Chacha Ft. Adi Gaclex

Capo ♪ fret 5 Intro : Am C Dm Am Am C Dm Am.. Am yen pancen kowe sayang Am C kui teko ati.. (ora mung manis) Am (lekase suwe suwe nglarani..) yen wes ono sing anyar G sing lawas lali.. Am (usume ngono kui dek..) wong lanang pacare akeh …