Chord Lagu: Adellia

Kunci Gitar Gublic Music ft. Juwita Adellia

Capo ♪ fret 4 Intro : F..G..Em..Am Am-Bm-C Dm..G..C.. C F tak kiro kowe iseh gemati.. Dm G ora lali opo sing tok janjeni.. C F kabehane aku uwes nuruti.. Dm G mergo kowe sing paling tak tresnani.. C Am dudu karep atiku.. Dm G gawe kowe.. keloro ati.. C …