Chord Gitar Yen Aku Dadi Kowe – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Em  F  G
C  Em  F  G
C

C        Em             F
loro ati sing mbok rasakke
 G             C
iku mergo mbok gawe dewe
  Dm          C
biyen aku wes kondo
   Am        F
percoyo karo aku
     G
kowe malah nggugu wong liyo..

C          Em             F
penyesalan sing mbok rasakke
 G          C
iku mergo salahmu dewe
  Dm        C
sepisan aku janji
 Am            F
ora bakal mblenjani
     G
tapi kowe milih wong liyo..

C
 pancen tresno kuwi
Bm
 ora keno dipekso
Am
 cobo pikiren tenan
F                   C
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..

Musik :
C  Em  F  G  C
Dm  C  Am  F  G
C  Bm  Am  F  C

C        Em             F
loro ati sing mbok rasakke
 G             C
iku mergo mbok gawe dewe
  Dm          C
biyen aku wes kondo
   Am        F
percoyo karo aku
     G
kowe malah nggugu wong liyo..

C          Em             F
penyesalan sing mbok rasakke
 G          C
iku mergo salahmu dewe
  Dm        C
sepisan aku janji
 Am            F
ora bakal mblenjani
     G
tapi kowe milih wong liyo..

C
 pancen tresno kuwi
Bm
 ora keno dipekso
Am
 cobo pikiren tenan
F                   C
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..

         F      G
 yen aku dadi kowe
          Am         F
 ra bakal tak tinggalke
          Dm
 tak gondeli tresnane
          G
 yo tak jogo atine..

         F       G
 yen aku dadi kowe
           Am      F
 bakal tak pertahanke
           Dm
 mergo tresno sing tulus
               G
 ra bakal mbok temokke
              C
 neng ati liyane..


By: ChordLirikLagu.com