Chord Gitar Wes Ora Nompo – Abidha Laila

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


         Am
pas jeru-jerune..
    Dm
kau tresno kowe..
       G                Am
kowe malah.. milih sing kae..

         Am
jebul di gawe loro..
       Dm
banjur di tinggalne..
         G             Am
bingung atimu nggoleki aku..

Intro : 
F  Em  Am

   Am              Dm
pancen.. biyen aku tresno..
        G             Am
nanging saiki wes ora nompo..
    Am               Dm
tresno.. sing mbok tawakno..
       G      Em           Am
mergo atiku.. wes ono wong liyo..

  Am              Dm
sitik.. wae ku ra nduwe..
   G                  Am
roso pengen ngelarani kowe..
    Am             Dm
senajan.. ku tau kelaran..
          G      Em          Am
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
         Am
pas jeru-jerune..
    Dm
kau tresno kowe..
       G                Am
kowe malah.. milih sing kae..

         Am
jebul di gawe loro..
          Dm
banjur di tinggalne..
         G             Am
bingung atimu nggoleki aku..

        G               Am
wes ora nompo.. wes ono gantine..
        G               Am
wes ora nompo.. maafkan aku..

Musik : 
Am  G  G  Am
Am  G  G  Am

  Am              Dm
sitik.. wae ku ra nduwe..
   G                  Am
roso pengen ngelarani kowe..
    Am             Dm
senajan.. ku tau kelaran..
          G      Em          Am
mergo tresnoku.. mbok gawe cadangan..

Reff :
         Am
pas jeru-jerune..
    Dm
kau tresno kowe..
       G                Am
kowe malah.. milih sing kae..

         Am
jebul di gawe loro..
          Dm
banjur di tinggalne..
         G             Am
bingung atimu nggoleki aku..

       G               Am
wes ora nompo.. wes ono gantine..
        G               Am
wes ora nompo.. maafkan aku..

         Am
pas jeru-jerune..
    Dm 
kau tresno kowe..
       G                Am
kowe malah.. milih sing kae..

         Am
jebul di gawe loro..
          Dm
banjur di tinggalne..
         G             Am
bingung atimu nggoleki aku..

        G               Am
wes ora nompo.. wes ono gantine..
        G       Em      Am
wes ora nompo.. maafkan aku..

Outro : 
Am  G  G  Am