Chord Gitar Wegah Kelangan – Intan Rahma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C


A Dm                     G
rungokno jerit atiku iki
C                             F
sing bingung noto roso ning ati
      Dm            
pengenku kowe ngerti sek
         G
tak pikir saiki

Dm                      G
tulung kowe aja salah tompo
C                       F
ojo mbok pikir aku ngeliyo
      Dm
kabeh iki kahanan
    G                Am
ra iso neruske katresnan..

Reff :
A                 Dm              G
jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C               F
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
nanging arep piye meneh
          G              C
iki wes kahanan kudu pisahan...

A                  Dm                G
njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                   C                 F
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Dm    
nglungani sliramu abot
    G           C
rasane pangapurane..

Dm                       G
ora ono niat nglarani atimu
                                C
rungokno aku senajane aku sing kleru
                               F
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   Dm
yo mung kanggo awakmu
                           G
cukup pisan iki kowe loro ati
                              Am 
ora tak baleni anggonku nglarani...

Reff :
A                 Dm              G
jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C               F
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
nanging arep piye meneh
          G              C
iki wes kahanan kudu pisahan...

A                  Dm                G 
njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                   C                 F
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Dm    
nglungani sliramu abot
    G           C
rasane pangapurane..

Dm                    G
mung kependem roso tresno
     C                     F
bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm                   Am
pengen langgeng yo kui karepmu
        F                 E... Am
nanging wong tuaku ora setuju...

Reff :
       A         Dm              G
jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C               F
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Dm
nanging arep piye meneh
          G              C
iki wes kahanan kudu pisahan...

A                  Dm                G
njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                   C                 F
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Dm   
nglungani sliramu abot
     G           C
rasane pangapurane..





By: ChordLirikLagu.com