Chord Gitar Wayae Lungo – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

   Am          Em
mbiyen kowe pernah ngucap janji
  F            C
kowe ra bakal arep ngelarani
  Dm         Am
tapi saiki kowe lali
  E                   Am
kowe pancen ora nduwe ati..

  Am       Em
kowe lungo karo wong liyo
F             C
tresnomu kuwi mung bondo
 Dm            Am
atiku loro aku keloro-loro
   E           Am
pancene kowe tego..

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

Int. 
G  Am  Em
F  C  Dm  G

  Am       Em
kowe lungo karo wong liyo
F             C
tresnomu kuwi mung bondo
 Dm            Am
atiku loro aku keloro-loro
   E           Am
pancene kowe tego..

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

Musik :
F  C  Am  G
F  C  Am  G
F  C  Am  G
F  C  Am  G

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

   C               G
 kowe tambar bojo aku ora nggumon
   Am              Em
 kowe wis bahagia aku ora nggumon
  F               C
 aku kadung loro uwis kadung loro
    Dm          G
 saiki wayahe lungo..

Outro :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G



By: ChordLirikLagu.com