Chord Gitar Tresnomu Ilang – Safira Inema

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Em  Dm  Am
G  F  E  Am  E

Am            G
 loro rasane ati..
       Am
amergo kelangan..
          Dm
nganti saiki..
              G
njangget ning ati..
F      C
isih kelingan..
     F             G
kowe sing tak eman eman..
               C
ninggal roso kelaran..
   Dm     Em     Am      G  Em
saikine.. dadi kenangan..

Am                G
 isih tak eling eling..
         Am
mbiyen kowe janji..
          Dm              G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F            C
nanging mblenjani..
      F               G
tanpo welas ninggalke aku
                  C
kowe nduwe tresno liyo
      Dm              Em  Am   E
tulus tresnoku.. mbok sio sio..

(Chorus)
      Am                 F
tresnomu ilang.. kabur kanginan..
       G        
koyo kapuk mabur..
             C
ninggal kenangan..
Dm            
prasetyomu kuwi..
    Am
amung kiasan..
     G          Em
endi janjimu nyatane
         Am
tresnomu ilang..

     Am                  F
tak eman eman ning mabur ilang..
      G                   C
tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
Dm               Am
cekap semanten.. tak aboti kowe..
           G                 Em
yo wes tak lilakne ninggal cerito 
       Am
mung semene..

(Int.)
Am Em Dm Am
G  F E Am  E

Am                G
 isih tak eling eling..
         Am
mbiyen kowe janji..
          Dm              G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F            C
nanging mblenjani..
      F               G
tanpo welas ninggalke aku
                  C
kowe nduwe tresno liyo
      Dm              Em  Am   E
tulus tresnoku.. mbok sio sio..

(Chorus)
      Am     
tresnomu ilang..
            F
kabur kanginan..
       G       
koyo kapuk mabur..
              C
ninggal kenangan..
Dm                Am
prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
     G          Em 
endi janjimu nyatane
        Am       E
tresnomu ilang..

     Am                  F
tak eman eman ning mabur ilang..
      G                   C
tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
Dm               Am
cekap semanten.. tak aboti kowe..
           G                 Em
yo wes tak lilakne ninggal cerito 
       Am    E
mung semene..

      Am    
tresnomu ilang..
             F
kabur kanginan..
       G       
koyo kapuk mabur..
              C
ninggal kenangan..
Dm            
prasetyomu kuwi..
    Am
amung kiasan..
     G          Em
endi janjimu nyatane
         Am       E
tresnomu ilang..

     Am                  F
tak eman eman ning mabur ilang..
      G      
tresnomu kuwi..
             C
ninggal kelaran..
Dm           
cekap semanten..
    Am
tak aboti kowe..
           G    
yo wes tak lilakne
             Em
ninggal cerito 
       Am
mung semene..
           G     
yo wes tak lilakne
            Em
ninggal cerito 
       Am
mung semene..