Chord Gitar Titip Tresno – Shinta Arsinta feat New Palapa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Dm  G  C  Am
Dm  E  Am

Am            Dm
susah.. sing tak roso..
  F                 Am
kelingan naliko semono..
Am                   Dm
wong loro ngucap janji tresno..
     F         G        Am
diseksesni endahe cahya ning mego..

Am                 Dm
sliramu pamit arep lungo..
  F                          Am
titip tresno sing kudu tak jogo..
  Am                    Dm
welingmu ojo nganti ono wong liyo..
      F            G           Am       
mbok elus pipiku netes banyune moto..

Int. 
G  C  G  Am
G  C  E  Am

Reff :
                      G
nganti suk kapan nggonmu.. teko..
               F  
tresnaku ora bakal.. cidro..
                      E
tresno sing ning njerone.. dodo..
                   Am
tak simpen lan tak jogo..

                G
senadyan akeh gudo.. tresno..
                      F
nanging tresnamu sing u..tomo..
                E
aku ra bakal nompo tresna liyo..
               Am
nganti sliramu teko..

Musik : 
G  C  G  Am
G  C  E  Am

Reff :
                     G
nganti suk kapan nggonmu.. teko..
               F  
tresnaku ora bakal.. cidro..
                      E
tresno sing ning njerone.. dodo..
                   Am
tak simpen lan tak jogo..

                G
senadyan akeh gudo.. tresno..
                      F
nanging tresnamu sing u..tomo..
                E
aku ra bakal nompo tresno liyo..
               Am
nganti sliramu teko..

                      G
nganti suk kapan nggonmu.. teko..
               F  
tresnaku ora bakal.. cidro..
                      E
tresno sing ning njerone.. dodo..
                   Am
tak simpen lan tak jogo..

                G
senadyan akeh gudo.. tresno..
                      F
nanging tresnamu sing u..tomo..
                E
aku ra bakal nompo tresno liyo..
               Am
nganti sliramu teko..





By: ChordLirikLagu.com