Chord Gitar Tenanono Aku – Cici Ranita

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

 C      G           Am   G
opo.. salahku ka..ro kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
       Em               Am
seuompomo.. ono salah kurangku..
        Dm
ngertenono sitik wae
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

Reff :
 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm    G
perco..yoku wes tak
   C
wehne dinggo kowe..

  F     G
rega..nono nek ku
  Em         A
tenanan karo kowe
        Dm
ojo nganti kowe
G            C
tego ninggal aku..

Musik : 
F  G  Em  A
Dm  G  C
F  G  Em  A
Dm  G  C

 C      G            Am   G
opo.. salahku ka..ro kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
       Em               Am
seuompomo.. ono salah kurangku..
        Dm
ngertenono sitik wae
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

Reff :
 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm    G
perco..yoku wes tak
   C
wehne dinggo kowe..

  F     G
rega..nono nek ku
  Em         A
tenanan karo kowe
        Dm
ojo nganti kowe
G            C
tego ninggal aku..

 F        G         Em  A
aku.. tresno karo kowe..
   Dm    G
perco..yoku wes tak
   C
wehne dinggo kowe..

  F     G
rega..nono nek ku
  Em         A
tenanan karo kowe
        Dm
ojo nganti kowe
G            C
tego ninggal aku..
        F
ojo nganti kowe
G            F  G  C
tego ninggal aku..



By: ChordLirikLagu.com