Chord Gitar Sun Ping 7 – Dara Fu feat Raja Panci

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  F  C
F  G  C

         C
kowe tak sayang sayang
       Am
rino wengi kelingan
     F              C
mbok ojo gawe atiku bimbang..
G             C
roso.. wedi kelangan..
G                C      G  G
akoh pingin mbok sayang..

         C
cubo ngerti awakku
         Am
ngerti perasaanku
   F                    C
yo mung kowe siji ning atiku..
G                 C
tulung.. sayangen aku..
G            C
seneng roso atiku..

Int. 
F  G  C

Reff :
      Am
duh seneng rosone atiku..
     C
yen aku cedek karo sliramu..
       F         G         C
ra ketemu sedino koyo sewindu..

    Am
umpomo kowe dadi bojoku..
    C
sedino bakal tak sun ping 7..
          F            G       C
bukti tresnoku yo mung kanggo awakmu..

Musik : 
Am  C  F  G
F  G  C
Dm  Em  F  G  C

         C
kowe tak sayang sayang
       Am
rino wengi kelingan
     F              C
mbok ojo gawe atiku bimbang..
G             C
roso.. wedi kelangan..
G                C
akoh pingin mbok sayang..

         C
cubo ngerti awakku
         Am
ngerti perasaanku
   F                    C
yo mung kowe siji ning atiku..
G                 C
tulung.. sayangen aku..
G            C
seneng roso atiku..

Int. 
F  G  C

Reff :
      Am
duh seneng rosone atiku..
     C
yen aku cedek karo sliramu..
       F         G         C
ra ketemu sedino koyo sewindu..

    Am
umpomo kowe dadi bojoku..
    C
sedino bakal tak sun ping 7..
          F            G       C
bukti tresnoku yo mung kanggo awakmu

      Am
duh seneng rosone atiku..
     C 
yen aku cedek karo sliramu..
       F         G         C
ra ketemu sedino koyo sewindu..

    Am
umpomo kowe dadi bojoku..
    C
sedino bakal tak sun ping 7..
          F            G       C
bukti tresnoku yo mung kanggo awakmu
          F         G       C   G  C
bukti tresnoku mung kanggo awakmu..



By: ChordLirikLagu.com