Chord Gitar Sri Minggat – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro: 
C  Am  Dm  G  C  G

[verse]
C       Am        C
Sri, kapan kowe bali
                      G
Kowe lungo ora pamit aku
     C                F           C
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
         G                 C
Nganti saiki kowe durung bali

Int:
G

C    Am         C
Sri, opo kowe lali
                    G
Janjine sehidup semati
     C          F          C
Aku ora nyono kowe arep lungo
      G            C
Loro atiku, atiku loro

Musik: 
Dm  G  C

Reff:
          C       Am         C
Ndang balio, Sri ndang balio…
      F          G             C
Aku loro mikir kowe ono ning endi
         C      Am          C
Ndang balio, Sri ndang balio…
       F            G               C
Tego temen kowe minggat ninggalke aku

[bridge]
Am                          C
Yen pancene Sri kowe eling aku
          G                       C
Ndang balio, aku kangen setengah mati

Musik: 
G
C  Am  Dm  G  C  G

[verse]
C       Am        C
Sri, kapan kowe bali
                      G
Kowe lungo ora pamit aku
     C                F           C
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
         G                 C
Nganti saiki kowe durung bali

Musik: 
Dm  G  C

Reff:
          C       Am         C
Ndang balio, Sri ndang balio…
      F          G             C
Aku loro mikir kowe ono ning endi
         C      Am          C
Ndang balio, Sri ndang balio…
       F            G               C
Tego temen kowe minggat ninggalke aku

[bridge]
Am                          C
Yen pancene Sri kowe eling aku
          G                       C
Ndang balio, aku kangen setengah mati

By: ChordLirikLagu.com