Chord Gitar Skip Ora Peduli – Shinta Gisul

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  C  G  Am
F  G  C
F  C  Dm  G  C
        
 C    G      Am  Em
aku.. duwe roso..
          F           C
sing ra wani tak omongno..
       Dm        G        C  C  G
mergo aku sadar aku iki sopo..

C       G
mung.. iso mbatin..
Am       Em
karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G          C  G
bakal iso kroso lan nerimo..

       F        
mung kowe..
      G          C  Am
sing ono ning atiku..
     F         G        
ra bakal iso diganti
       F       G
tulong ojo dilarani..

Reff :
         C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           G
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          G
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodo..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..

Musik : 
F  G  C  G  Am
F  G  C 
F  C  Dm  G  C

C       G
mung.. iso mbatin..
Am       Em
karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G          C  G
bakal iso kroso lan nerimo..

       F        
mung kowe..
      G          C  Am
sing ono ning atiku..
     F         G        
ra bakal iso diganti
       F       G
tulong ojo dilarani..

Reff :
         C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           Em
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          Em
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodho..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..

 G       C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           Em
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          Em
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodo..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..
        Dm
 lan ngenes..
 G                     F   C
  mergo kowe ra duwe roso..



By: ChordLirikLagu.com