Chord Gitar Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
Dm  G  C
Dm  G  C

[verse]

       C                      F
Pilu rasane yen kelingan sliramu
             Dm             G
Wis saking suwene kowe karo aku
              C
Nanging keno opo
                     F
Kowe tego medhot tresno
           Dm              G
Aku kurang opo nganti kowe lungo

          C                      F
Mbiyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Dm                   G
Nanging nyatane janjimu mung palsu
                  C     G
Mung sandiwara cintamu

[pre chorus]

C                  F
Wis cukup ngerti wae ro watakmu
Dm               G
Wis ora bakal ngemis neng awakmu
Em       Am            Dm
Aku duwe ati, nduwe harga diri
  G                       C
Lungamu ra bakal tak tangisi

[chorus]

               F
Mung kowe sing ngerti
          G
Roso ati iki
          Em
Aku ora gelem pisah
               Am
Nanging aku pasrah
                Dm
Kowe sing tak sayang
           G
Saiki wis ilang
                    C
Kowe mung iso tak sawang

              F
Janji tinggal janji
         G
Lilakno awakku
             Em
Karep piye meneh
                    Am
Iki pancen wes nasibku
                Dm
Kudu medhot tresno
             G
Di sekseni howo adem
                C     G
Sing ning waduk sermo--

[verse]

    C            G
Birune langit ijone cemoro
    Am            Em
Anyepe banyu jembare sermo
     F            C
Batinku njerit atiku kesekso
     Dm            G
Sliramu di jodohke wong tuwo

    C            G
Senajan loro isa ku mung nerimo
    Am                   Em
Aku mung percoyo karma kuwi ono
  F              C
Howo adem ning waduk sermo
  Dm         G     C
Dadi saksi kowe cidro

[chorus]

               F
Mung kowe sing ngerti
          G
Roso ati iki
          Em
Aku ora gelem pisah
               Am
Nanging aku pasrah
                Dm
Kowe sing tak sayang
           G
Saiki wis ilang
                    C
Kowe mung iso tak sawang

              F
Janji tinggal janji
         G
Lilakno awakku
             Em
Karep piye meneh
                    Am
Iki pancen wes nasibku
                Dm
Kudu medhot tresno
             G
Di sekseni howo adem
                C
Sing ning waduk sermo




By: ChordLirikLagu.com