Chord Gitar Sepurane – Shinta Gisul

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
   F     G           Em        Am
 sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
      Dm                E         A
 ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
         F               G
 kowe pantes oleh sing luwih tresno
        Em              Am
 luwih ayu lan luwih mulyo..
     Dm            G        C
 aku raiso nyawang uripmu soro..

Intro : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

  C      G          Am   G
kowe.. bali.. neng uripku..
     F        G
karo kepolosanmu..
E                        Am
mbaleni crito tresnomu karo aku..
F         G            Em          Am
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
   F     G           Em        Am
 sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
      Dm                E         A
 ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
         F               G
 kowe pantes oleh sing luwih tresno
        Em              Am
 luwih ayu lan luwih mulyo..
     Dm            G        C
 aku raiso nyawang uripmu soro..

Musik : 
F  G  Em  Am
Dm  G  C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

  C      G          Am   G
kowe.. bali.. neng uripku..
     F        G
karo kepolosanmu..
E                        Am
mbaleni crito tresnomu karo aku..
F         G            Em          Am
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
   F     G           Em        Am
 sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
      Dm                E         A
 ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
         F               G
 kowe pantes oleh sing luwih tresno
        Em              Am
 luwih ayu lan luwih mulyo..
     Dm            G        C
 aku raiso nyawang uripmu soro..
     Dm            G        F  C
 aku raiso nyawang uripmu soro..



By: ChordLirikLagu.com