Chord Gitar Sepi – Ndarboy Genk

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

C  G  F  G
C  G  F  G

[verse]

  C  G  Am
''a--ku-----
G          F    Em
Isih ngenteni kowe
Dm           G
Ora kunjung bali
C   G  Am
Ka--beh----
G            F    Em
Uwong tak takoni kowe
Dm           G
Ono ning ngendi

[interlude]

F  Em  F  G

[verse]

C  G  Am
O--po-----
G          F   Em
Kowe wes lali opo
  Dm         G
Rosomu wes mati

C    G  Am
Mbi--yen----
  G             F    Em
Kowe ninggal janji jare
      Dm        G
Bakal sehidup semati

[pre chorus]

F               Em
Ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
Kau memilih pindah ke lain hati

[chorus]

  C
Tulong ( tulong tulong tulong )
     G
Kowe iso ngerteni
  F
Sepi ( sepi )
       G
Aku ra ono sing ngancani

C
Aku ( aku aku aku )
        G
Seprene ra iso lali
    F
Ra ono kowe suwe-suwe
Fm        C
Aku edan dewe

[instrumental]

F  Em  Dm  G

[verse]

C  G/B  Am
O--po-----
G          F   Em
Kowe wes lali opo
  Dm         G
Rosomu wes mati

C    G  Am
Mbi--yen----
  G             F    Em
Kowe ninggal janji jare
      Dm        G
Bakal sehidup semati

[pre chorus]

F               Em
Ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
Kau memilih pindah ke lain hati

[chorus]

  C
Tulong ( tulong tulong tulong )
            G
Tulong kowe iso ngerteni
  F
Sepi ( sepi )
       G
Aku ra ono sing ngancani

C
Aku ( aku aku aku )
        G
Seprene ra iso lali
    F
Ra ono kowe suwe-suwe
Fm
Aku edan

  C
Tulong ( tulong tulong tulong )
     G
Kowe iso ngerteni
  F
Sepi ( sepi )
       G
Aku ra ono sing ngancani

C
Aku ( aku aku aku )
        G
Seprene ra iso lali
    F
Ra ono kowe suwe-suwe
Fm        C  G  Am  G
Aku edan dewe

[outro]

  F
Pingin nyemplung kali