Chord Gitar Sayang Sing Terakhir – Intan Rahma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  G  C
F  Dm  E  Am

                  Dm
Tulus suci tresno iki
     G                     C
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
F                     Dm
kependem jero roso iki
      E                Am
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Dm
Pancen ati duwe karep
    G                     C
tresno ku sesok bakal tok anggep
F                Dm
ra cukup tekan kene
    E                   Am
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C 
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Am
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Dm
tresno iki sejati ora bakal keganti
G
madep manteb cukup siji kowe
sing tak tresnani
C
jenengmu wis kepatri kekunci
neng ati iki
F
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Dm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
E
cukup siji kowe ora ono liyane
Am
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik: 
F  G  C  G  Am
Dm  E  Am

G                  C
Ugo dadekno aku terakhir critomu
Dm                   Am
janji bakal ngenei seneng urepmu
G               C
aku udu ati liyo le gawe loro
F                            E
nanging sak isoh ku gawe kowe
tentrem mulyo

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..
      E                  Am
ngisi cerito tresno neng urepku 




By: ChordLirikLagu.com