Chord Gitar Satru 3 (Kok Geting Aku) – Mamnun Ft. Cimbrut

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C

    C       G
yen ono masalah..
       Am         Em
iso ngomong apik-apik sayang..
 F           C
ojo terus ngilang..
     Dm       G
gawe atiku bimbang..

            C        G
rodo dewasa sitiklah..
              Am    Em
ngapurane yen aku salah..
               F    C
tresnoku ora berubah..
          Dm   G     C
yo mung kowe.. aku pasrah..

  Am        Em    F         C
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Dm       G            C
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
Em                 Am
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
     Bb              G
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegone kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..

Musik :
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G

    C       G
yen ono masalah..
       Am         Em
iso ngomong apik-apik sayang..
 F           C
ojo terus ngilang..
     Dm       G
gawe atiku bimbang..

            C        G
rodo dewasa sitiklah..
              Am    Em
ngapurane yen aku salah..
               F    C
tresnoku ora berubah..
          Dm   G     C
yo mung kowe.. aku pasrah..

  Am        Em    F         C
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Dm       G            C
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
Em                 Am
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
   Bb                G
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegane kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegone kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..


By: ChordLirikLagu.com