Chord Gitar Rumini Anak Semeru – Arya Satria

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Am  F  G
Em  Am  F  G

C                   Am
gunung semeru muntahne awu..
    F                    G
ninggalne loro ninggalne tatu..
  Em                 Am
mugo sedulurku sabar lan kuat ati..
   F                G
nompo kabeh pacoban iki..

   C               Am
krungu cerito anak bekti wong tuo..
  F                             G
lilo kelangan nyowo kanggo wong tuane..
  Em                   Am
mugo sing Kuoso paring pangapuro..
    F                 G
kanggo kabeh dosa-dosane..

Reff :
    Am                  Em
rumini.. lilo ninggalne nyowo..
      F                  G
wujud ngabekti marang ibune..
    Am                     Em
rumini.. lilo ninggal sing ditresnani..
      F                       G
njogo ibune nganti tekaning pati..
      F            G          C
njogo ibune nganti tekaning pati..

Musik : 
C  Am  F  G
Em  Am  F  G

C                   Am
gunung semeru muntahne awu..
    F                    G
ninggalne loro ninggalne tatu..
  Em                 Am
mugo sedulurku sabar lan kuat ati..
   F                G
nompo kabeh pacoban iki..

   C               Am
krungu cerito anak bekti wong tuo..
  F                             G
lilo kelangan nyowo kanggo wong tuane..
  Em                   Am
mugo sing Kuoso paring pangapuro..
    F                 G
kanggo kabeh dosa-dosane..

Reff :
    Am                  Em
rumini.. lilo ninggalne nyowo..
      F                  G
wujud ngabekti marang ibune..
    Am                     Em
rumini.. lilo ninggal sing ditresnani..
      F                       G
njogo ibune nganti tekaning pati..
      F            G          C
njogo ibune nganti tekaning pati..

    Am                  Em
rumini.. lilo ninggalne nyowo..
      F                  G
wujud ngabekti marang ibune..
    Am                     Em
rumini.. lilo ninggal sing ditresnani..
      F                       G
njogo ibune nganti tekaning pati..
      F            G          C
njogo ibune nganti tekaning pati..
      F            G          C
njogo ibune nganti tekaning pati..




By: ChordLirikLagu.com