Chord Gitar Roso Ati – Shinta Gisul

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  F  G  C
 
           F       G
tulung jogoen.. atiku..
           C       Em   Am
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          F             G
mergo gedene.. roso tresno..
               C    
mung kanggo sliramu..

         F                G
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             C      Em    Am
kepingin nyanding.. selawase..
         F                 G
tansah kelingan.. abot rasane..
            C
yen lagi kasmaran..

Int. 
F  G  F  G  C

Reff :
    F               G
sak tenane ati iki ora lilo..
       C             Em      Am
kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
           Dm                   G
demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                 C     
supoyo biso urip mulyo..

        F                      G
pesenku mung siji kowe biso njogo ati
           C         Em      Am
mergo mung kowe sing tak tresnani..
           Dm               G
cepet enggalo bali aku ning kene..
                 C    G
tansah setyo ngenteni..

Musik : 
C  F  G
C  F  G
F  G  F  G  C 

           F       G
tulung jogoen.. atiku..
           C       Em  Am
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          F             G
mergo gedene.. roso tresno..
               C    
mung kanggo sliramu..

         F                G
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             C      Em    Am
kepingin nyanding.. selawase..
         F                 G
tansah kelingan.. abot rasane..
            C
yen lagi kasmaran..

Int. 
F  G  F  G  C

Reff :
    F               G
sak tenane ati iki ora lilo..
       C             Em      Am
kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
           Dm   
demi kowe aku lilo
                G
ninggal kowe kerjo
                 C     
supoyo biso urip mulyo..

        F           
pesenku mung siji kowe
           G
biso njogo ati..
           C       
mergo mung kowe sing
  Em      Am
tak tresnani..
           Dm               G
cepet enggalo bali aku ning kene..
                 C    G
tansah setyo ngenteni..
           F                  G
cepet enggalo bali aku ning kene.. 
                 C
tansah setyo ngenteni..



By: ChordLirikLagu.com