Chord Gitar Pucuk Rambut – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  F  Dm  G
Em  Am  F  G

[verse (1)]

      C                     F
Sak pucuk rambut aku ora ngiro
            Dm                  G
Yen neng njero atimu ono wong liyo
  Em               Am
Rosone atiku iki koyo ra percoyo
         F                  G
Tresnamu ning aku kuwi mung sandiworo

        C                  F
Neng ngopo kowe karo aku tego
     Dm                   G
Mentolo ngapusi ra wedi duso
     Em              Am
Seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
      F                   G
Neng nyatane kowe malah andum tresno

[chorus]

           C                 Em
Lara ning ati iki koyo keno eri
           F              G
Bareng ngerti kowe tego cidro janji
         C                Em
Tenane kowe opo wes ra ngelingi
         F                   G
Sumpah setyo sing tok ucapke dek wingi

[verse (2)]

F          G        Em         Am
Lara ning ati iki kowe sing njalari
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi

[musik]

Am  Dm  G  C
Dm  F  C  Am
Dm  F  C  G

[verse (3)]

        C                  F
Neng ngopo kowe karo aku tego
     Dm                   G
Mentolo ngapusi ra wedi duso
     Em              Am
Seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
      F                   G
Neng nyatane kowe malah andum tresno

[chorus]

           C                 Em
Lara ning ati iki koyo keno eri
           F              G
Bareng ngerti kowe tego cidro janji
         C                Em
Tenane kowe opo wes ra ngelingi
         F                   G
Sumpah setyo sing tok ucapke dek wingi

[verse (2)]

F          G        Em         Am
Lara ning ati iki kowe sing njalari
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi


By: ChordLirikLagu.com