Chord Gitar Pingal – Denny Caknan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
F  G  Em  A
Dm  G  C
 C                           F
Piye, sing njelaske karo wong tuo
 G                     C
wes ngelakoni tekan semene
G   A                   Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
             G                 C
kowe kegodo tresno karo wong liyo
  C                             F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe
     G                   C
nglakoni tresno tekan tuo..
 G    A                Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu
  G                         C
nanging saiki atimu ono wong liyo


 F          G
ibarat esuk mendung..
 Em     A    Dm
awan aku kudanan..
                G
sore mbok larani..
                 C
mbengi tak tangisi..


[Chorus]
                F
mung iso mbayangke..
               G
kabeh kenangan..
                 Em
kowe tak boncengke..
                      A
turut dalan kekepan kudanan
  Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
            C    C7
dikekep wong liyo..
            F                  G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
                       A
wong sing paling tak tresnani..
    Dm
rajenak dolan..
         G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..