Chord Gitar Pengen Nduweni – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Fm  C  Fm
Am  G  F  Fm  G

  C          Fm
senadyan ati wis karep
C          E         Am
nanging duite isih cupet..
       F         G          C  Fm  G
mung dadi impian kapan nduweni..

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..

(Int.) 
C  Fm  C  Fm
Am  G  F  Fm  G

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..