Chord Gitar Penak Konco – Om Wawes feat. GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  G  F  Em  F  G
Am  G  F  Am  G  C

  C    G      Am
Bedo ranemu dalane
A      Dm               G
Karo kowe aku raono bahagiane
   F      Em          A
Timbang gelo mung disio-dio
          Dm      
Rasah digawe dowo crito iki
    G                   C
Tresno rabakal iso nyawiji..

 C     G             Am
Abot kesel sing ngrasakke
A      Dm                   G
Karo kowe anane ming rame wae
  F   Em          A
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
       Dm
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   G                    C
Tanpo kelingan janji awale..

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C   G
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
        C        G
Kowe ratau ngerteni
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F              C
Tibo butuh kowe nggoleki
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C            G
Ra perlu ngomogke tresno
        Am            Em
Yen kui mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso
 Dm         G      C   G
Awak dewe penak konco..

Musik : 
Dm  G  Em  Am
F  G  C

(#)
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F            C   G
Rasah di peksakke
  Am              Em
Kabeh iki wes ono dalanae
   F                 G
Percoyo wae Gusti mboten nate sare..

Reff :
        C        G
Kowe ratau ngerteni
      Am          Em
Roso iki kepati-pati
       F              C
Tibo butuh kowe nggoleki
      Dm         G
Aku piye kowe ra peduli..

         C            G
Ra perlu ngomogke tresno
        Am            Em
Yen kui mung nggawe loro
         F         C
Ra perlu dolanan roso
 Dm         G      Am  G
Awak dewe penak konco...
F
Hooooo...
Am          G      F   G
Awak dewe penak konco..
   Am           G
Pancen iki dudu jodone
  F      G     C
Rasah di peksakke..