Chord Gitar Pasar Bantul Saksi Bisu – Delia Chery

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  G  C
Am  Dm  F  G  C


Reff :
 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C 
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..

C
ibarate nabur uyah neng jembaro segoro
F
tresno sing tak karepke ra mungkin teko
G
mergo kowe sing tak tresno malah
nggandeng wong liyo
C
ninggalke awakku mergo aku kalah rupo

Am
ning pasar bantul ono kenangan
Dm
dewe mlaku ngidul bareng nganti
taman paseban
F                   G    
jebul tekan nggone aku mung
                C
ngeterke kowe
                   C
ketemuan karo wong lanang liyan..

Int : 
C  F  G  C
Am  Dm  F  G  C

C
Opo aku salah mendem roso tresno
 Dm
kanggo sliramu kanggo awakmu
  G                                  C
pamujaning ati sing paling tak tresnani

 Am     
Aku yo menungso nduwe ati nduwe roso
         Dm
ojo mbok padakne aku koyo buku harianmu
     F               G          C   G
sing mung dadi panggonane sambatmu..

C                                   F
janjian malam minggu ketemu karo aku
                                      G
ngejak kencan bareng jare suwe ra ketemu
                                      C
tuluse katresnan nggugah roso marang aku
                                   Am
jebul kapusan pasar bantul saksi bisu
Padang gemerlap lintang
                 Dm
gedene roso sayang
nyatane kowe ilang tresnomu
                F
nggo wong liyan
               G
langit peteng udan grimis dadi pertondo
C
atiku wes keiris-iris

Reff :
 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..

 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..
    F                G         C
dinggo kowe sing wes mengkhianati..




By: ChordLirikLagu.com