Chord Gitar Pas Sayang Sayange – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Dm  E  Am

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em
 kowe nggawe tatu
          F
jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Int.
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

C         G           Am
 mbiyen kowe tak kandani
    Em       Dm
ojo dolanan ati
                    G
belajarlah menghargai
  Am                     G
nanging kowe kuwi soyo suwi
                  C
malah ra tau perduli..

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti
    Em         Dm
gedene tresno iki
                  G
amung kanggo sliramu
  Am                      G
tapi engkau kini malah pergi
                    C
ku coba untuk mengerti..

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Musik :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti
    Em         Dm
gedene tresno iki
                  G
amung kanggo sliramu
  Am                      G
tapi engkau kini malah pergi
                    C
ku coba untuk mengerti..

Am        Em
 kowe ninggal aku
        F          C
pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku
                G
sing ra iso tak lalekke..
  
Reff :
       Am               Em
 jane aku isih tresno karo kowe
   F
 pingine uripku
     G               C
 nganti tuwek karo kowe
         Dm
 nanging sayange kowe
         Am
 luwih milih arek kae
          Dm
 wes sakmene wae
          G           C
 ra perlu tak perjuangke..

Outro :
C


By: ChordLirikLagu.com