Chord Gitar Ninggal Janji – Pendhoza

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  G  F  F  Am
Am  G  G  Am
Am  G  G  Am

Am            G
dulu… begitu indah
G               Am
saat… kau bersamaku
Am            G
dulu… begitu mesra
G                Am
saat… kau di sampingku

             Dm
namun semua itu pupus hilang
                Am
dan tak tersisa lagi
                Dm
janji yang kau ucap dulu itu
                E
tinggalah kenangan

Reff:
 Am                    G
aku mbyen wes tau dadi bojomu
    G                      Am
nanging opo kowe ninggalke awakku
 Am                       G
opo pancen tresnamu ra cukup siji
  G                       Am
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rap I#
Am
jarene ra mblenjani jebul nyatane endi
G
lungo ara bali - bali malah
ninggalke janji
F
opo wes ra kelingan karo awakku iki
E
sing mbyen tok tresnani roso tekane mati

Am
yen ngono cen pengenmu ngomong
o terus terang
G
rausah gawe coro medotke sesambungan
F
nek wes cukup semene anggonmu
le bebrayan
E
kabeh tak pupus wae timbang
ngrusak pikiran

Reff:
 Am                    G
aku mbyen wes tau dadi bojomu
    G                      Am
nanging opo kowe ninggalke awakku
 Am                       G
opo pancen tresnamu ra cukup siji
  G                       Am
kowe lungo tego ninggalke
sumpah lan janji

#Rap II#
Am
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
G
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
F
omonganmu polah tingkahmu
ratau ngajeni aku
E
sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku

Am
opo iki garise aku ro kowe pisah
G
wes wegah gagas wanito sing
gawe urepku bubrah
F
saiki aku kudu moveon
nglalekke alon - alon
E
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

Reff:
 Am                    G
aku mbyen wes tau dadi bojomu
    G                      Am
nanging opo kowe ninggalke awakku
 Am                       G
opo pancen tresnamu ra cukup siji
  G                       Am
kowe lungo tego ninggalke
sumpah lan janji

 Am                    G
aku mbyen wes tau dadi bojomu
    G                      Am
nanging opo kowe ninggalke awakku
 Am                       G
opo pancen tresnamu ra cukup siji
  G                       Am
kowe lungo tego ninggalke
sumpah lan janji