Chord Gitar Ngenteni Janjimu – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro :]
Am  G  F  C
Dm  Am  F  E

         Am        G
Sing pungkasan ono ing kene
    F        C
Sliramu lan aku
  Dm         Am
Naliko jejer sesandingan
    F         E
Kok ucapke janjimu
    Am        G
Ndek semono aku ra ngiro
  F        C
Sliramu pamit aku
Dm          Am
Senadyan kondo mung sedelo
    F          E
Wes gawe bingung atiku

   Am           G
Nanging piye kuwi karepmu
    F        C
Mberebes mili eluhku
Dm            Am
Aku ra biso nggandoli
       F        E
Marang keputusanmu
  Am            G
Kudu lilo ning ora biso
      F           C
Mergo kebacut tresno
Dm                  Am
Wes kadung njangget ono dodo
       F           E
Yo wes dadi janji ati

[Reff:]
        Am                C
Yo mung siji sing tak tresnani
     Dm        Am
Mung sliramu pepujane ati
F            G
Tansah tak ugemi janjimu
F            E
Nganti tekan saiki
       Am             C
Tresno iki kang tulus suci
 Dm             Am
Ojo nganti kok blenjani
F                G        Am
Sing tak tunggu mung sliramu

[Musik :]
Am  C  Dm  Am
F  G  F  E
Am  C  Dm  Am
F  G  Am

         Am        G
Sing pungkasan ono ing kene
    F        C
Sliramu lan aku
  Dm         Am
Naliko jejer sesandingan
    F         E
Kok ucapke janjimu
    Am        G
Ndek semono aku ra ngiro
  F        C
Sliramu pamit aku
Dm          Am
Senadyan kondo mung sedelo
    F          E
Wes gawe bingung atiku

   Am           G
Nanging piye kuwi karepmu
    F        C
Mberebes mili eluhku
Dm            Am
Aku ra biso nggandoli
       F        E
Marang keputusanmu
  Am            G
Kudu lilo ning ora biso
      F           C
Mergo kebacut tresno
Dm                  Am
Wes kadung njangget ono dodo
       F           E
Yo wes dadi janji ati

[Reff:]
          Am                C
Yo mung siji sing tak tresnani
     Dm        Am
Mung sliramu pepujane ati
F            G
Tansah tak ugemi janjimu
F            E
Nganti tekan saiki
       Am             C
Tresno iki kang tulus suci
 Dm             Am
Ojo nganti kok blenjani
F                G        Am
Sing tak tunggu mung sliramu

        Am                C
Yo mung siji sing tak tresnani
     Dm        Am
Mung sliramu pepujane ati
F            G
Tansah tak ugemi janjimu
F            E
Nganti tekan saiki
       Am             C
Tresno iki kang tulus suci
 Dm             Am
Ojo nganti kok blenjani
F                G        Am
Sing tak tunggu mung sliramu


By: ChordLirikLagu.com