Chord Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Dm  G  C
Dm  Am  F  G  Am

Am        G     F        Am
opo ra kelingan nalikane pamitan
Am          G   F          Am
pamit karo aku, pamit karo anakmu

(Intro) 
F  G  Am

Am       G      F             Am
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Am       G          F         Am
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        E              F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal ning luar negeri..
        E                F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) 
Dm  Am  E  Am
Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Dm             G                  C
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       E           F      G         Am
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
Dm               G               C
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       E
tego-tegone kowe..
   F        G         Am
ngejur ati dalam penantian..

(Intro) 
Am  Dm  G  C
Dm  Am  F  G  Am

Am        G     F        Am
opo ra kelingan nalikane pamitan
Am          G   F          Am
pamit karo aku, pamit karo anakmu
Am       G      F             Am
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
Am       G          F         Am
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

        E              F
jebul lali.. marang janji..
      G                   Am
nalikane budhal ning luar negeri..
        E                F
jebul cidro.. marang tresno..
             G                Am
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.) 
Dm  Am  E  Am
Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Dm             G                  C
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
       E           F 
sak uwise.. kowe sugih
     G         Am
nduwe sembarange
Dm               G               C
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan
       E
tego-tegone kowe..
   F        G         Am
ngejur ati dalam penantian..


By: ChordLirikLagu.com