Chord Gitar Ngapuranen Aku – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  F  Fm  G

     C
lali tansah kelingan 
         Em
yen lagi kasmaran
        F        Fm
ngempet roso tresno 
          C
jroning dodo..
      Dm
mergo kahanan 
          C  G  Am
kang dadi a-la-ngan..
          F
ngendem roso tresno
               G
mung kanggo sliramu..

Int. 
F  G

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku..
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Dm               C  G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
     C               F
ning ngarepku sumpah janji karo aku
   G            C
trimo jujur senadyan kowe loro ati..
   Am                   Dm
yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
       F         G              C
gede roso sayang mung kanggo sliramu..

 C                    F
angin wengi kang dadi saksi
  G                 C
melu krungu anggone ngucap janji
     Am                    Dm
mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
       F           G            C
dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..

Musik : 
C  G  Am
F  Fm  C
Dm  G  Em  Am
F  G  C

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku..
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo..
    Dm               C  G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go..
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe..

Reff :
     C               F
ning ngarepku sumpah janji karo aku
   G                 C
trimo jujur senadyan kowe loro ati..
   Am                   Dm
yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
       F         G             C
gede roso sayang mung kanggo sliramu..

 C                    F
angin wengi kang dadi saksi
  G                 C
melu krungu anggone ngucap janji
     Am                    Dm
mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
       F           G            C
dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..
       F           G            C
dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo..