Chord Gitar Mencintai Dengan Ngeyel – Vadesta

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em        Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     F            C
tapi kowe tetep.. ngeyel wae..

[Intro:]
F  G  Em Am
Dm  G  C

C                   G
piye kabarmu..? tresnoku sing wingi..
 F         G           C
opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
F         E         Am      G
yen tak sawang.. esemmu soyo ilang..
 F            G         C
opo kowe ra entuk kehabagiaan..

 F            G
opo ora kesel atimu..
  Em       Am
nututi roso gengsimu..
 Dm           G
opo ora kesel atimu..
   F         G        C
merjuangke.. tresno semu..

     F                G
ra kabeh sing mbok perjuangke
  Em         Am
kuwi ngerti kowe..
     Dm     G           C
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em        Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     G            C  C7
tapi kowe tetep ngeyel wae..

[Reff:]
      F         G          Em      Am
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Dm              G          C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    F      G          Em   Am
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Dm       G          C
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..

[Interlude:]
D#  Dm  D#  Dm  G  C
D#  F  C

     F                G
ra kabeh sing mbok perjuangke
  Em         Am
kuwi ngerti kowe..
     Dm     G           C
tapi kowe tetep merjuangke dee..

     F                 G
ra kabeh sing mbok tresnani
       Em        Am
mbalik nresnani kowe..
     Dm     G            C
tapi kowe tetep ngeyel wae..

[Reff:]
      F         G          Em      Am
besok yen kowe uwes ora krungu kabarku..
       Dm              G          C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
    F      G          Em   Am
begitu.. dalam nganti aku sadar..
        Dm       G          Em Am
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..
        Dm   G              A
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..