Chord Gitar Medot Tresno – Lutfiana Dewi

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  E  Am
Dm  G  C
Dm  E  Am

               Dm
aku ngenteni kowe..
G                  C
 nanging kowe nyepelekke..
Am   A           Dm
 aku tresno sliramu..
         G
nganti tekan jeru..
          C
ning jero atiku..

             Dm
ora ono kabarmu..
G                 C
 gedhe roso kangenku..
Am   A         Dm
 basane kowe teko..
      G               C
gawe aku loro.. gawe ati gelo..

      Am           G
wis cukup lehku nandang
      F          C
kesabaran pait tenan..
  Dm
kowe ra peduli..
       E
loroku setengah mati..

Reff :
        Am
biyen kowe tau janji
        Dm
tresno aku nganti mati..
      G
ora bakal ninggal lungo
      C
opo meneh ninggal rabi
       F
kasunyatan.. kowe malah
   B
gandeng ro wong liyo
       E
tego tenan kowe medot tresno..

        Am
tak rewangi kerjo esuk awan
  Dm
sore nganti wengi..
       G
panas udan awak pegel tenan
 C
aku ra peduli
      F
demi awak.. dewe
            Em        Am
ben ndang cepet iso rabi..
        Dm
menging kowe nggetuni..
    E
opo salahku iki..

Musik : 
Am  Dm  G  C
F  Dm  E  Am

             Dm
ora ono kabarmu..
G                 C
 gedhe roso kangenku..
Am   A         Dm
 basane kowe teko..
      G               C
gawe aku loro.. gawe ati gelo..

      Am           G
wis cukup lehku nandang
      F          C
kesabaran pait tenan..
  Dm
kowe ra peduli..
       E
loroku setengah mati..

Reff :
        Am
biyen kowe tau janji
        Dm
tresno aku nganti mati..
      G
ora bakal ninggal lungo
      C
opo meneh ninggal rabi
       F
kasunyatan.. kowe malah
   B
gandeng ro wong liyo
       E
tego tenan kowe medot tresno..

        Am
tak rewangi kerjo esuk awan
  Dm
sore nganti wengi..
       G
panas udan awak pegel tenan
 C
aku ra peduli
      F
demi awak.. dewe
            Em        Am
ben ndang cepet iso rabi..
        Dm
menging kowe nggetuni..
    E          F  G  Am
opo salahku iki..




By: ChordLirikLagu.com