Chord Gitar Lambemu Bedo Karo Atimu – Arya Satria

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  F  G  C
Dm  Em  Em  Dm  F  G

        C                  Em
tanpo guno.. kowe tak tangisi..
      F                    G
tanpo guno.. kowe tak gandoli..
     Em
wong kowe wes tego..
        Am
ninggal aku lungo..
 F                      G
aku loro wong kowe ra rumongso..

       C               Em
aku ngiro.. tresnomu siji..
    F                G
aku ngiro.. sayangmu siji..
   Em                  Am
nyatane lambemu.. bedo karo atimu..
     F                      G
neng mburiku kowe tego ngapusi..

Reff :
 Am            Em
loro.. atiku loro..
    F                 G
tresnoku.. mbok sio-sio..
  Am           Em
tatu.. atiku tatu..
     F                       G
lungomu ninggal tatu neng atiku..

Musik : 
Am  F  G  C
Am  F  G  C

       C               Em
aku ngiro.. tresnomu siji..
    F                G
aku ngiro.. sayangmu siji..
   Em                  Am
nyatane lambemu.. bedo karo atimu..
     F                      G
neng mburiku kowe tego ngapusi..

Reff :
 Am            Em
loro.. atiku loro..
    F                 G
tresnoku.. mbok sio-sio..
  Am           Em
tatu.. atiku tatu..
     F                       G
lungomu ninggal tatu neng atiku..

 Am            Em
loro.. atiku loro..
    F                 G
tresnoku.. mbok sio-sio..
  Am           Em
tatu.. atiku tatu..
     F                       G
lungomu ninggal tatu neng atiku..
                     C
ninggal tatu neng atiku..




By: ChordLirikLagu.com