Chord Gitar Kowe Ngapusi – Shinta Arsinta

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

C                F
budal nandi wae.. kowe tak turuti..
  Dm                   G
ngusap moto men atimu seneng..
C
ngucap janji janji
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                  G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C  G
sak nyatane..

C                  F
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 Dm               G
aku ora popo aku lilo..
C
ngucap janji janji..
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                  G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C
sak nyatane..

(Chorus)
    F         G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm        G      C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F           G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm          G          C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Int.) 
F  G  C  Am  Dm  G  C

C                  F
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 Dm               G
aku ora popo aku lilo..
C
ngucap janji janji..
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                  G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C
sak nyatane..

(Chorus)
    F         G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm        G      C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F           G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm          G          C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

Dm        G           C  Am
 ora tak pikir.. jero jero..
Dm        G         C
 cukup semene.. ceritane..

(Chorus)
    F         G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm        G      C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F           G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm          G         C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Outro) 
Dm  G  C




By: ChordLirikLagu.com