Chord Gitar Kowe Nduwe Aku – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

( intro ) 
C  G  Am
F  G  C

   C                Dm
 kowe nduwe aku ojo karo liyane
   G                 C
 kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
   Am                Dm
 senengo neng aku nganti selawase
          G                     C
 nganti mati wong loro podo tresnane

  ( intro ) 
  F  G

   C                Dm
 kowe nduwe aku ojo pingin liyane
   G                 C
 kowe tresno aku ojo lali janjine
   Am                Dm
 senengo neng aku nganti selawase
          G                   C
 yo mung gusti sing biso misahake

  ( intro ) 
  Dm  G  C

  ( chorus )
 F       G       Em      Am
 wangine kembang sing ono ati
  F         G        C
 ojo nganti lali disirami
 F       G      Em      Am
 wangine tresno sing ono dodo
  F          Dm  
 ojo nganti ilang
         G
 digowo karo wong liyo

   C                Dm
 kowe nduwe aku ojo karo liyane
   G                
 kowe seneng aku ojo
  C
 ngalih tresnane
   Am                Dm
 senengo neng aku nganti selawase
          G      
 nganti mati wong
            C
 loro podo tresnane

  ( interlude ) 
  F  G  Em  Am
  F  G  C
  F  G  Em  Am
  Dm  G  C

   C                Dm
 kowe nduwe aku ojo pingin liyane
   G                 C
 kowe tresno aku ojo lali janjine
   Am                Dm
 senengo neng aku nganti selawase
          G                   C
 yo mung gusti sing biso misahake

  ( intro )  Dm G C

  ( chorus )
 F       G       Em      Am
 wangine kembang sing ono ati
  F         G        C
 ojo nganti lali disirami
 F       G      Em      Am
 wangine tresno sing ono dodo
  F          Dm  
 ojo nganti ilang
         G
 digowo karo wong liyo

   C                Dm
 kowe nduwe aku ojo karo liyane
   G            
 kowe seneng aku
      C
 ojo ngalih tresnane
   Am            
 senengo neng aku
     Dm
 nganti selawase
          G          
 nganti mati wong loro
        C
 podo tresnane

  ( outro ) 
  F  G  C