Chord Gitar Kowe Mileh Liyane – Arya Satria

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Am  F  G  G  F  Em
C  Am  F  G

C                     Am
loro atiku iki, mergo kowe
F                     G
tatu atiku iki, mergo kowe
Em
kowe seng tak tresnani
       Am
gawe lorone atiku..
  F                    G
kebangeten awakmu karo aku..

C                           Am
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
F                               G
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
Em                     Am
nanging kowe tego karo aku..
  F                           G
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
C                     Am
aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
F                  G
aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
C                    Am
nanging carane mbok ojo koyo ngene
     F                
kowe tresno liyane wong
      G
aku iseh neng kene..
Em              Am
loro.. rasane loro..
 F           G    C
atiku.. mbok gawe loro..

Musik : 
C  Am  F  G  G  F  Em
C  Am  F  G

C                           Am
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
F                               G
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
Em                     Am
nanging kowe tego karo aku..
  F                           G
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
C                     Am
aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
F                  G
aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
C                    Am
nanging carane mbok ojo koyo ngene
     F               
kowe tresno liyane wong
       G
aku iseh neng kene..
Em              Am
loro.. rasane loro..
 F           G    C
atiku.. mbok gawe loro..
 F           G    C
atiku.. mbok gawe loro..




By: ChordLirikLagu.com