Chord Gitar Kok Anggep Sepele – Dike Sabrina

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Am  F  G
C  Am  F  G

    C
wes cukup cukup aku
          Em
wes cukup aku digawe gelo
      F         G         C
kabeh tresnamu uwis tak lalekno..

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F         G        C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

      Dm
tak sabarne aku
              Em
nanging koyo ora iso
             Dm
kowe gandeng cah kae
G           C
ning ngarep moto..

Int. 
Am  Em  Am  C  Dm  G

Reff :
    Am
opo sih kurang aku
        Em
nggonku nresnani kowe
  F          G         C
kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

    Am 
ora keri tresnoku
      Em
tulus teko ning ati
        F       G         C
ning kowe isih tego mblenjani..

Dm
wis tak lilakne
    Em            Am
opo sing kok karepke
      Dm   G             C
tresnoku.. kok anggep sepele..

Musik :
C  Am  F  G

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F         G        C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

      Dm
tak sabarne aku
              Em
nanging koyo ora iso
             Dm
kowe gandeng cah kae
G           C
ning ngarep moto..

Int. 
Am  Em  Am  C  Dm  G

Reff :
    Am
opo sih kurang aku
        Em
nggonku nresnani kowe
  F         G          C
kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

    Am
ora keri tresnoku
      Em
tulus teko ning ati
        F       G         C
ning kowe isih tego mblenjani..

Dm
wis tak lilakne
    Em            Am
opo sing kok karepke
      Dm   G             C
tresnoku.. kok anggep sepele..

Dm
wis tak lilakne
    Em            Am
opo sing kok karepke
      Dm   G             C
tresnoku.. kok anggep sepele..



By: ChordLirikLagu.com