Chord Gitar Kenangan Manis – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  C  E  Am
F  G  C  E

Am           Dm
wengi iki.. udan gerimis
E                     Am
..sumilir angin.. nggugah kangenku
Dm                  Am
..soyo semendal.. rasa ning atiku
E                  
..kelingan marang sliramu..

Am              Dm
eling naliko.. urip bebarengan
E                      Am
..abot lan enteng.. nandang katresnan
Dm                    Am
..nanging saiki.. ninggal kenangan
  E                   Am
gegarise mung tekan semene..

Reff :
      Am          Dm
tak dade'ake.. sliramu
               G   
ono njero ning atiku
         C
dadi kenangan manis..
    F                    Dm
senadyan abot yen tak rasakke
     F                  E
nyonggo pisah karo sliramu..

      Am           Dm
tak dadek'ake.. sliramu
                  G
tanpo dendam ning atiku
         C
dadi kenangan manis
    F                      Dm  
senadyan lilo tetep nangis ning ati
  F                        E
tetes banyu moto tondo tresnoku..

Musik : 
Am Dm G C
F Dm E Am

Am           Dm
wengi iki.. udan gerimis
E                     Am
..sumilir angin.. nggugah kangenku
Dm                  Am
..soyo semendal.. rasa ning atiku
E                  
..kelingan marang sliramu..

Am              Dm
eling naliko.. urip bebarengan
E                      Am
..abot lan enteng.. nandang katresnan
Dm                    Am
..nanging saiki.. ninggal kenangan
  E                   Am
gegarise mung tekan semene..

Reff :
      Am          Dm
tak dade'ake.. sliramu
               G   
ono njero ning atiku
         C
dadi kenangan manis..
    F                    Dm
senadyan abot yen tak rasakke
     F                  E
nyonggo pisah karo sliramu..

      Am           Dm
tak dadek'ake.. sliramu
                  G
tanpo dendam ning atiku
         C
dadi kenangan manis
    F                      Dm  
senadyan lilo tetep nangis ning ati
  F                        E
tetes banyu moto tondo tresnoku..

Outro : 
Am