Chord Gitar Jomblo Ikhlas – Lala Widy

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  Am  Em  Dm  G  C
C  Em  Am  Em  Dm  G  C

C        G        C
tambah dino.. kok tambah rekoso
    F         G          C
ra iso pindah neng ati liyo..
C         G     C
wes terlanjur.. atiku ajur
    F           G        C
kelangan seng dadi kesayangan..

F        G
 kowe pernah janji
Em       Am
 sehidup semati
    Dm                    G
nganti rogoku dipundut Gusti..

Reff :
         F
sumpah mati kowe pernah janji
          G
meh ngancani sehidup semati
       E                    Am
urip bareng sak omah dadi siji
        Dm
omahe durung dadi
            G
kowe wes ingkar janji
               C  
wes ngelarani ati..

      F
ora kelingan jaman sakmono
        G
saben dino kowe ngomong tresno
      E                           Am
dibelani gambar waru ning wit kelopo
          Dm                G
gambare tetep ono kesayanganku lungo
            C
ikhlas dadi jomblo..

Musik : 
F  G  E  Am
Dm  D  G  

Reff :
         F
sumpah mati kowe pernah janji
          G
meh ngancani sehidup semati
       E                    Am
urip bareng sak omah dadi siji
        Dm
omahe durung dadi
            G
kowe wes ingkar janji
               C  
wes ngelarani ati..

      F
ora kelingan jaman sakmono
        G
saben dino kowe ngomong tresno
      E                           Am
dibelani gambar waru ning wit kelopo
          Dm                G
gambare tetep ono kesayanganku lungo
            C
ikhlas dadi jomblo..

         F
sumpah mati kowe pernah janji
          G
meh ngancani sehidup semati
       E                    Am
urip bareng sak omah dadi siji
        Dm
omahe durung dadi
            G
kowe wes ingkar janji
               C   
wes ngelarani ati..

      F
ora kelingan jaman sakmono
        G
saben dino kowe ngomong tresno
      E                           Am
dibelani gambar waru ning wit kelopo
          Dm                G
gambare tetep ono kesayanganku lungo
            C
ikhlas dadi jomblo..

Outro : 
C  Em  Am  Em  Dm  G  C
C  Em  Am  Em  Dm  G  C




By: ChordLirikLagu.com