Chord Gitar Gelombang Asmoro – Shepin Misa ft Nurbayan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  C  C  Dm
F  Em  Dm  G  C

C
lewat gelombang radio
                C
aku krungu swaramu
               Dm
banjur kenal-kenalan..
        F
kirim-kiriman salam
           Em
njur terus nggol senggolan
      Dm         G          C
penasaran pingin ngajak ketemuan..

C
lewat gelombang radio
                C
aku krungu swaramu
                Dm
terus kenal-kenalan..
        F                Em
request lagu.. golombang asmoro..
     Dm              G         C
lagu sing sering diputer saben dino..

Reff :
       F
umpomo biso.. 
            Em
aku nggayuh lintang..
               Dm
kepingin tak petik
          G         C
tak wehno sliramu sayang..

           F
ning kahanane..
                  Em
aku durung ngerti slirane..
                  Dm
mung glombang radio..
          G       C
sing biso dadi gantine..

Musik : 
C  C  C  Dm
F  Em  Dm  G  C

C
durung suwe nggonku kenalan
                 C
ben kerungu suarane 
              Dm
ati tansah tratapan..
    F              Em
penasaran, koyo ngopo to slirane
       Dm          G        C
isih legan opo wis ono sing duwe..

C
semono ugo atiku
                 C
yen kerungu swaramu
                        Dm
dag dig dug rasa jantungku..
          F
gelombang asmoro
         Em
ra nyono nuwuhke tresno
        Dm       G              C
soko sworo ndadekke bungahing roso..

Reff :
       F
umpomo biso.. 
            Em
aku nggayuh lintang..
               Dm
kepingin tak petik
          G         C
tak wehno sliramu sayang..

           F
ning kahanane..
                  Em
aku durung ngerti slirane..
                  Dm
mung glombang radio..
          G       C
sing biso dadi gantine..

       F
umpomo biso.. 
            Em
aku nggayuh lintang..
               Dm
kepingin tak petik
          G         C
tak wehno sliramu sayang..

           F
ning kahanane..
                  Em
aku durung ngerti slirane..
                  Dm
mung glombang radio..
          G       C
sing biso dadi gantine..
               Dm
mung lewat radio..
     G          C
dadi konco bendinane..



By: ChordLirikLagu.com