Chord Gitar Gede Roso – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

INTRO: 
Am  Em  F  C  Dm  G  C
(*)
C  Em
Kudu piye maneh
Am  Em
anggonku mboktekke
F
tresno iki tulus
G
ra mung nggo dolanan

C  Em
Wes tak perjuangke
Am  Em
nganti bingung kudu piye
F
pengenku mung siji
G  C
nyenengke atimu

Dm  G
Opo kurang percoyo
Em  Am
Opo kurang bukti
Dm
Kabeh wes tak lakoni
G
Kudu kowe ngerteni

Reff :
Am  Em
Gede roso
F  C
tresno iki tulus kanggo sliramu
Dm  G
Yo mung ono kowe
E
ning atiku..uuu

Am  Em
Nanging loro
F  C
yen roso sayangku mbok sio sio
Dm
Wani sumpah
G  C
tresnaku mung kanggo kowe

Kembali : (*)

Musik : 
Dm  G  C  E  F  G  E

Ke : Reff

Dm
Wani sumpah
G  C
tresnaku mung kanggo kowe