Chord Gitar Gagal Rabi – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
C            G
Wes kadung lamaran
Am         Em
Nyebarke undangan
F           C
Jebul malah ra sido
    Dm           G
Lungguh ning pelaminan..

C          G
Ngopo kowe tego
Am         Em
Medot tali asmoro
F           C
Demi tresno sing liyo
 G             C
Aku mok tinggalno..

Int. 
C  G  Am  Em
F  C  Em  G
C  G  Am  Em
F  C  G  C

C         G
Getun rasane
    Am         Em
yen pas lagi kelingan
F               C   
Tresno sing tak karepke
  Dm           G
kini tinggal kenangan..
C          G
Kari ngenteni
    Am        Em
tanggale dewe rabi
F          C
Kowe malah mbatalke
  Dm        G
gawe tatune ati..

Reff :
C            G
Wes kadung lamaran
Am         Em
Nyebarke undangan
F           C 
Jebul malah ra sido
    Dm           G
Lungguh ning pelaminan..

C          G
Ngopo kowe tego
Am         Em
Medot tali asmoro
F           C
Demi tresno sing liyo
 G             F
Aku mok tinggalno..

Musik : 
F  G

C                  G
Jane aku kurang opo
                    Am
tulusku ngekeki tresno
                     Em
Lamaranmu wes tak tompo
                    F
pas meh rabi kowe lungo
                      C
Undangan wes tak sebarke
                     Dm
cincin kawin tak siapke
                G
Malah tekan dinone
                C
kowe tego mbatalke
                 G
Yen ra gelem tak rabi
                    Am
mending ngomong ket wingi
              Em
Ojo ngek’i janji
                     F
sing ra biso mok lakoni
               C
Yen wes ngene iki
           Dm
aku kudu piye
              G
Wes kebacut yakin
eh jebul dudu jodone..

Reff :
C            G
Wes kadung lamaran
Am         Em
Nyebarke undangan
F           C
Jebul malah ra sido
    Dm           G
Lungguh ning pelaminan..

C          G
Ngopo kowe tego
Am         Em
Medot tali asmoro
F           C
Demi tresno sing liyo
 G             C
Aku mok tinggalno..

F          G
Opo salahku
            Em         Am
nganti kowe ninggalke aku
       Dm         G
Gawe tatu ning atiku
        F          G
mupuske roso tresnoku..

Reff :
C            G
Wes kadung lamaran
Am         Em
Nyebarke undangan
F           C
Jebul malah ra sido
    Dm           G
Lungguh ning pelaminan..

C          G
Ngopo kowe tego
Am         Em
Medot tali asmoro
F           C
Demi tresno sing liyo
 G             C
Aku mok tinggalno..

C            G 
Wes kadung lamaran
Am         Em
Nyebarke undangan
F           C
Jebul malah ra sido
    Dm           G
Lungguh ning pelaminan..

C          G
Ngopo kowe tego
Am         Em
Medot tali asmoro
F           C
Demi tresno sing liyo
 G             C
Aku mok tinggalno..
F           C
Demi tresno sing liyo 
 G             C
Aku mok tinggalno.. 


By: ChordLirikLagu.com