Chord Gitar Dewe Dewe – Abah Lala

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Em  Am  Em
F  G  C

C
kabeh wes ngrasakke
    Am
lelakone wong urip
  F            Dm
bungah susah tibo tangi..
G                 C  G
 kabeh wes ngelakoni..

  C
dalan rejeki manungso
 Am
ora iso podo..
      F           Dm
gari usahane, lan dongane..
G            C
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
      F
ojo butuh ngawur
                G
rejeki ono sing ngatur..

    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
           F
mending sregep kerjo
         G       C
kanggo mikir keluargo..

(Intro) 
F  G  C  Am
F  G  C

    F  
rekoso aku kok ece
  C
kepenak mbok rasani
     Dm
susahku tak geguyu
         G
nelongso tenan uripku

       F
pancen iki dalanku
      C
wes dadi nasibku
     Dm
sregepo nyambut gawe
        G
ben iso umum kancane..

C
uwis tak sabarke
       Am
tak trimo meneng wae
      F           Dm
tak dongakake kanggo kowe..
G              C
 ndang sadar pikire..

(Intro) 
Am  Em  Am  Em
F  G  C

C
kabeh wes ngrasakke
    Am
lelakone wong urip
  F            Dm
bungah susah tibo tangi..
G                 C  G
 kabeh wes ngelakoni..

  C
dalan rejeki manungso
 Am
ora iso podo..
      F           Dm
gari usahane, lan dongane..
G            C
 di akehi syukure..

(Chorus)
    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
      F
ojo butuh ngawur
                G
rejeki ono sing ngatur..

    Am
ora usah ngurusi
   Em
urusane wong liyo
           F
mending sregep kerjo
         G       C
kanggo mikir keluargo..

(Intro) 
F  G  C  Am
F  G  C

    F  
rekoso aku kok ece
  C
kepenak mbok rasani
     Dm
susahku tak geguyu
         G
nelongso tenan uripku

       F
pancen iki dalanku
      C
wes dadi nasibku
     Dm
sregepo nyambut gawe
        G
ben iso umum kancane..

C
uwis tak sabarke
       Am
tak trimo meneng wae
      F           Dm
tak dongakake kanggo kowe..
G              C
 ndang sadar pikire..