Chord Gitar Dalan Tresnoku – Yeni Inka

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Dm  G  C

C           F          Em
 tak tenani.. tak ugemi..
Dm        G         C
 ra bakal koe tak kecewakne..
Em                   Am
 suwun Gusti kulo sampun di paringi
       Dm
wong siji sing iso ngimbangi
  G
perasaan iki..

C           F          Em
 ojo nganti.. ndue roso..
Dm         G           C
 yen tresnaku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wes ra kurang kurang..
    Dm
koe tak eman eman
         G
koe sing tak sayang sayang..

Reff :
       C                F
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G     
 ojo diculke tali tresnomu
       C
 dinggo liane
   Em
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                  Dm
 tresnamu kui.. mugo iki takdire..
       G                      C
 dalan tresnoku iki yo mung karo koe

Musik :
F  Em  F  Dm  G

C           F           Em
 ojo nganti.. ndue roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wes ra kurang kurang..
    Dm
koe tak eman eman
         G
koe sing tak sayang sayang..

Reff :
       C                F
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G       
 ojo diculke tali tresnomu
     C
 dinggo liane
   Em
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                  Dm
 tresnamu kui.. mugo iki takdire..
       G         
 dalan tresnoku iki
              F     G
 yo mung karo koe
              F   A
 yo mung karo koe..

(overtune)
       D                G
 ayem ati.. ku nyanding sliramu
  Em           A       
 ojo diculke tali tresnomu
     D
 dinggo liane
   F#m
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Bm                  Em
 tresnamu kui.. mugo iki takdire..
   A                             D
 dalan tresnaku iki yo mung karo koe