Chord Gitar Blenjani Janji – Shinta Gisul

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

C                    Am
aku sing bingung.. karo omonganmu..
Dm                 
 aku sing linglung..
      G
 karo tingkah polahmu..
C                    Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm                   G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         Em
aku sing ono ning kene..
        A
ora ngerti kahanane..
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Int.) 
Am
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

C                    Am
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Dm                   G
 nyritakke aku.. nyritakke laramu

         Em
aku sing ono ning kene..
        A
ora ngerti kahanane..
      Dm       G        C
ngertiku.. ceritane laramu..

(Chorus)
      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

      F            G
dudu aku sing ngapusi..
          Em             Am
nanging kowe sing mblenjani..
    Dm        G         C
nalikane sliramu ngucap janji..

         F             G
dudu aku sing nggawe loro..
             Em            Am
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Dm        G         C
larane atimu jaremu mergo aku..

(Outro) 
F  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am

       Dm     G          F  F  C
larane atimu.. jaremu mergo aku..



By: ChordLirikLagu.com