Chord Gitar Bestie – Mamnun Ft. Cimbrut (Ft. Sasya Arkhisna & Yuni Vebra)

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
           F
 jarene bestie..
           G          C
 ning kowe tego nglarani..
 A           Dm
 jarene best friend..
       G          C
 opo kowe wes kelalen..

 C            F
 nikung ko mburi..
             G              Am
 wong sing paling tak tresnani..
              Dm
 tak trimo ngalah..
         G            C
 mugi Gusti paring ganti..

   C    G           Am       G
kancane yo di pikir to maseh..
  F            G            C
remuk njobo njero yen ngene carane..
 Dm         G             Em  Am
opo wes ra ono wong wedok liyane..
       D                    G
tego kowe ngembat pacare konco dewe..

        C  G           Am           G
piye to ki.. larane nembus ning ati..
  F            C
perih tak rasakne
        Dm            G
nganti iluh mbrebes mili..
 Em            Am
aku sing wis gemati..
         F               G         C
tak kiro bestie ternyata kowe kompeni..

Reff :
 C         F
 jarene bestie..
           G          C
 ning kowe tego nglarani..
 A      Dm
 jarene best friend..
       G          C
 opo kowe wes kelalen..

 C            F
 nikung ko mburi..
             G              Am
 wong sing paling tak tresnani..
              Dm
 tak trimo ngalah..
         G            C
 mugi Gusti paring ganti..

Musik :
F  G  C  A
Dm  G  C  C7
F  G  Am
Dm  G  C

   C    G           Am       G
kancane yo di pikir to maseh..
  F            G            C
remuk njobo njero yen ngene carane..
 Dm         G             Em  Am
opo wes ra ono wong wedok liyane..
       D                    G
tego kowe ngembat pacare konco dewe..

        C  G           Am           G
piye to ki.. larane nembus ning ati..
  F            C
perih tak rasakne
        Dm            G
nganti iluh mbrebes mili..
 Em            Am
aku sing wis gemati..
         F               G         C
tak kiro bestie ternyata kowe kompeni

Reff :
           F
 jarene bestie..
           G          C
 ning kowe tego nglarani..
 A      Dm
 jarene best friend..
       G          C
 opo kowe wes kelalen..

              F
 nikung ko mburi..
             G              Am
 wong sing paling tak tresnani..
              Dm
 tak trimo ngalah..
         G            C
 mugi Gusti paring ganti..

           F
 jarene bestie..
           G          C
 ning kowe tego nglarani..
 A      Dm
 jarene best friend..
       G          C
 opo kowe wes kelalen..

              F
 nikung ko mburi..
             G              Am
 wong sing paling tak tresnani..
              Dm
 tak trimo ngalah..
         G            C
 mugi Gusti paring ganti..
 A            Dm
 tak trimo ngalah..
         G            C
 mugi Gusti paring ganti..


By: ChordLirikLagu.com