Cerita Masa Lalu – AKD Band

Intro: 
F G C G Am
F G C

C        G  
kowe nangis
Am         G
neng ngarepku
       F      Em
ngelingake wektu
   Dm       G
ku usap eluhmu..

C   G    Am          G
nelesi.. sapu tanganku
     F          Em
ninggalke bekas eluh
     Dm      G
eluh tangisanmu..

*)
C  G   Am     G
saiki..wes bedo
  F           Em
raiso ngulang cerito
    Dm       G             C
cerito saiki tinggal kenangan..

#)
    F            G
opo maksudmu ngarep aku
  C        G/B   Am
kowe sing nggawe aku ngene
     F             Em
sing tak arep dewe bahagia
    F            D       G
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

Reff:
                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..

Musik: 
C G Am G
F Em Dm G C

*)
C  G   Am     G
saiki..wes bedo
  F           Em
raiso ngulang cerito
    Dm       G             C
cerito saiki tinggal kenangan..

#)
    F            G
opo maksudmu ngarep aku
  C        G/B   Am
kowe sing nggawe aku ngene
     F             Em
sing tak arep dewe bahagia
    F            D       G
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

Reff:
                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..

                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..hu uuu
        F
eling awakmu saiki
    G        C
wis dudu jodoku..