Abah Lala – Ojo Dibandingke (feat. Iyana)

[Verse I:]
G
 mung ko ngene
         C
kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..

G              -G/B   C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G  C  D  G
dihati ini.. hanya ada kamu..

G                   C
jelas bedo yen dibandingke..
D                   G
 ora ono sing tak pamerke..
Em                 Am
 aku raiso yen kon gawe-gawe..
C           D
 jujur sak onone..

G                    C
sopo wonge sing ra loro ati..
D                     G
 wes ngancani tekan semene..
Em                  Am
 nanging kabeh ora ono artine..
C        D
 ra ono ajine..

[Reff :]
G
 mung ko ngene
         C
kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..

G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

[Music:]
C  D  G  Em
Am  C  D

[Verse II:]
G                    C
sopo wonge sing ra loro ati..
D                     G
 wes ngancani tekan semene..
Em                  Am
 nanging kabeh ora ono artine..
C        D
 ra ono ajine..

[Reff :]
G
 mung ko ngene
         C
kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..

G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

G
 mung ko ngene
         C
kok dibanding-bandingke..
  D                    G
saing-saingke yo mesti kalah..

G                  C
 tak oyak o aku yo ora mampu..
     D                  G
mung sak kuatku mencintaimu..

G                     C
 ku berharap engkau mengerti..
        D                G
dihati ini.. hanya ada kamu..

G                 C
 aku yakin engkau dan aku..
         D                  G
kan bersatu hingga akhir waktu..

[Outro:]
D  Em  F#m G