Abah Lala – Gede Roso

[Intro:]
Dm  A# F
Gm  C  F

[Verse:]
F         Am
kudu piye maneh
   Dm           Am
anggonku mbuktekke
        Gm
tresno iki tulus
                 C
ra mung nggo dolanan..

F               Am
wis tak perjuangke
          Dm          Am
nganti bingung kudu piye
         Gm
pengenku mung siji
   C         F
nyenengke atimu..

Gm         C
opo kurang percoyo
 F  C        Dm
opo kurang bukti
Gm
kabeh wis tak lakoni
       C
kudune kowe ngerteni..

[Reff:]
  Dm     Am
gede.. roso..
        A#
tresno iki tulus
        F
kanggo sliramu
   Gm         C
yo mung ono kowe
        A   A7
ning atiku...
   Dm       Am
nanging.. loro..
         A#
yen roso sayangku
      F
mbosk sio sio
  Gm                 C
wani sumpah tresnaku mung 
         F
kanggo kowe..

[Verse:]
F         Am
kudu piye maneh
   Dm           Am
anggonku mbuktekke
        Gm
tresno iki tulus
                 C
ra mung nggo dolanan..

F               Am
wis tak perjuangke
          Dm          Am
nganti bingung kudu piye
         Gm
pengenku mung siji
   C         F
nyenengke atimu..

Gm         C
opo kurang percoyo
 F  C        Dm
opo kurang bukti
Gm
kabeh wis tak lakoni
       C
kudune kowe ngerteni..

[Reff:]
  Dm     Am
gede.. roso..
        A#
tresno iki tulus
        F
kanggo sliramu
   Gm         C
yo mung ono kowe
        A   A7
ning atiku...
   Dm       Am
nanging.. loro..
         A#
yen roso sayangku
      F
mbosk sio sio
  Gm                 C
wani sumpah tresnaku mung 
         F
kanggo kowe..

[Intro:]
Gm  C  F  Dm
Gm  C  A  
A# C  A

[Reff:]
  Dm     Am
gede.. roso..
        A#
tresno iki tulus
        F
kanggo sliramu
   Gm         C
yo mung ono kowe
        A   A7
ning atiku...
   Dm       Am
nanging.. loro..
         A#
yen roso sayangku
      F
mbosk sio sio
  Gm                 C
wani sumpah tresnaku mung 
         F
kanggo kowe..

[Ending:]
  Gm                 C
wani sumpah tresnaku mung 
         F
kanggo kowe..

.
.
.
.
Chord By : ChordLirikLagu.com

.

..